Aandelen Credit Suisse kopen

Wil je beleggen in Credit Suisse aandelen? Op deze pagina kan je direct Credit Suisse aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Credit Suisse. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Credit Suisse raadplegen. Credit Suisse is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSGN.VX.

Waar kan je Credit Suisse aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Credit Suisse kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Credit Suisse?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Credit Suisse. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Credit Suisse?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Credit Suisse? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Credit Suisse is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Credit Suisse.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Credit Suisse

Credit Suisse is een Zwitserse financiële dienstverlener die wereldwijd bekendheid geniet. In Zurich vind je het hoofdkantoor van het bedrijf dat een notatie heeft aan de SWX en ook de New York Stock Exchange. Alfred Escher geldt als oprichter van het bedrijf dat in 1856 al opgericht werd. In essentie heeft Credit Suisse twee kernactiviteiten: Investment Banking en Private Banking en Wealth Management.
Credit Suisse werd opgericht als Schweizerische Kreditanstalt. Credit Suisse werd vervolgens groter en grootst door het overnemen van vooral de grotere regionale banken. De groei die het zo doormaakte kon gerust gestaag genoemd worden.