Aandelen Crest Nicholson kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Crest Nicholson aandelen? Op deze pagina kan je direct Crest Nicholson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Crest Nicholson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Crest Nicholson raadplegen. Crest Nicholson is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRST-L.

Waar kan je Crest Nicholson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Crest Nicholson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Crest Nicholson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Crest Nicholson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Crest Nicholson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Crest Nicholson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Crest Nicholson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Crest Nicholson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Crest Nicholson

Sterke punten

 • Grote ontwikkelaar: Crest Nicholson is een van de grootste woningontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk.
 • Ervaring: Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en heeft zich bewezen als een succesvolle speler op de markt.
 • Groot klantenbestand: Crest Nicholson heeft een loyale klantenkring opgebouwd en genereert daardoor regelmatig inkomsten.
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Er zijn nog steeds kansen voor groei en uitbreiding, vooral als de economie zich herstelt na de pandemie.

Zwakke punten

 • Brexit en Covid-19: Crest Nicholson heeft de laatste jaren te maken gehad met uitdagingen als gevolg van de Brexit en de Covid-19 pandemie.
 • Belastingverhoging: De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft plannen aangekondigd om de belastingen op de woningmarkt te verhogen, wat de winst van het bedrijf zou kunnen drukken.
 • Concurrentie: De woningmarkt in het Verenigd Koninkrijk is competitief en Crest Nicholson heeft te maken met concurrentie van andere ontwikkelaars.

Over Crest Nicholson

Crest Nicholson is een bekend woningbouwbedrijf in Chertsey. De aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange als CRST. Crest Nicholson is ook een onderdeel van de FTSE 250 en het heeft in de Crest Nicholson Bioregional Quintain een bekende dochteronderneming. Oprichters van de succesvolle onderneming zijn Bryan Skinner en Geoffrey Fox.

Crest Homes, aldus luidde de eerste naam van de onderneming die in 1968 de beurs op ging. Een jaar later al wist Crest Nicholson En-tout-Cas over te nemen, een bedrijf dat bekendheid genoot als aanlegger van tennisbanen. Door meer overnames werd het al snel een grote speler op de markt. Skinner, beschouwd als de grote man achter de oprichting van het bedrijf, stapte in 1983 uit het bedrijf.

aandeel crest nicholson kopen

Wel of niet aandelen Crest Nicholson kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, heb je misschien wel eens gehoord van Crest Nicholson, een van de grootste ontwikkelaars van woningen in het Verenigd Koninkrijk. Maar is het een slimme zet om aandelen van dit bedrijf te kopen?

Het antwoord op die vraag is niet eenvoudig. Aan de ene kant heeft Crest Nicholson de laatste jaren een aantal uitdagingen gehad, waaronder de impact van de Brexit en de Covid-19 pandemie. Bovendien heeft de regering van het Verenigd Koninkrijk plannen aangekondigd om de belastingen op de woningmarkt te verhogen, wat de winst van het bedrijf zou kunnen drukken.

Aan de andere kant heeft Crest Nicholson nog steeds een sterke positie in de markt en heeft het bedrijf een geschiedenis van succesvolle projecten en winstgevendheid. Bovendien zijn er nog steeds kansen voor groei en uitbreiding, vooral als de economie zich herstelt na de pandemie.

Al met al is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en rekening te houden met alle factoren voordat je besluit om in aandelen Crest Nicholson te investeren. Praat met een financieel adviseur en houd de ontwikkelingen in de woningmarkt en economie in de gaten. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen over wat voor jou de beste optie is.