Aandelen Crest Nicholson kopen

Wil je beleggen in Crest Nicholson aandelen? Op deze pagina kan je direct Crest Nicholson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Crest Nicholson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Crest Nicholson raadplegen. Crest Nicholson is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRST-L.

Waar kan je Crest Nicholson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Crest Nicholson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Crest Nicholson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Crest Nicholson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Crest Nicholson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Crest Nicholson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Crest Nicholson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Crest Nicholson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Crest Nicholson

Crest Nicholson is een bekend woningbouwbedrijf in Chertsey. De aandelen worden verhandeld op de London Stock Exchange als CRST. Crest Nicholson is ook een onderdeel van de FTSE 250 en het heeft in de Crest Nicholson Bioregional Quintain een bekende dochteronderneming. Oprichters van de succesvolle onderneming zijn Bryan Skinner en Geoffrey Fox.
Crest Homes, aldus luidde de eerste naam van de onderneming die in 1968 de beurs op ging. Een jaar later al wist Crest Nicholson En-tout-Cas over te nemen, een bedrijf dat bekendheid genoot als aanlegger van tennisbanen. Door meer overnames werd het al snel een grote speler op de markt. Skinner, beschouwd als de grote man achter de oprichting van het bedrijf, stapte in 1983 uit het bedrijf.