Aandelen CRH kopen

Wil je beleggen in CRH aandelen? Op deze pagina kan je direct CRH aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CRH. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CRH raadplegen. CRH is een aandeel uit Ierland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de ISE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRG.IR.

Waar kan je CRH aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CRH kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90

Wat is de actuele koers van het aandeel CRH?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CRH. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CRH?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CRH? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CRH is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CRH.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CRH

CRH wordt toch wel algemeen beschouwd als het grootste bedrijf van Ierland. CRH staat voor een internationale groep bouwbedrijven die met elkaar een erg groot arsenaal aan bouwmateralen produceert, materialen waarmee men in de bouw meer dan uitstekend uit de voeten kan. De onderneming houdt domicilie in Ierland maar is dus internationaal actief.
De aandelen van CRH worden onder dezelfde aanduiding verhandeld op de London Stock Exchange. Het hoofdkantoor staat in het Ierse Dublin en de onderneming werd in 1970 gesticht. Bekende dochterondernemingen van CRH zijn onder andere Tamac en Oldcastle Materials.