Aandelen Croda International kopen

Wil je beleggen in Croda International aandelen? Op deze pagina kan je direct Croda International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Croda International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Croda International raadplegen. Croda International is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRDA-L.

Waar kan je Croda International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Croda International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Croda International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Croda International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Croda International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Croda International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Croda International is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Croda International.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Croda International

Croda International is een oliechemisch bedrijf, dat gesticht werd in een Engels dorp dat luistert naar de naam Snaith. De aandelen worden in Londen verhandeld onder CRDA en het is ook FTSE 100 component. Croda International is actief sinds 1925. Bekende dochters zijn Uniqema en Sederma.
Aan de wieg van het bedrijf stond George Crowe die in lanoline uit schapenwol ging. Een hit, want het bleek dat lanoline werkte tegen roest. In 1964 ging Crowe naar de beurs en in 1967 nam het United Premier Oil over. In 1990 begon het met de productie van Lorenzo olie.