Aandelen Cronos Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Cronos Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Cronos Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cronos Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cronos Group raadplegen. Cronos Group is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRON.

Waar kan je Cronos Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cronos Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Cronos Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cronos Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

>

Hoe kan je actief beleggen in Cronos Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cronos Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Cronos Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Cronos Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.
 

Over Cronos Group

De aandelen van de Cronos Group worden verhandeld op de Toronto Stock Exchange en dat onder de aanduiding CRON. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Toronto, waar het bedrijf in 2012 ook werd opgericht. Dochterondernemingen zijn Zeus Cannabinoids, Cronos Growing Company en Original BC. 

De Cronos Group stond voorheen bekend als de PharmaCon Capital Corporation, een zeer belangrijke investeringsmaatschappij. Doel van de onderneming is om te investeren in bedrijven die een vergunning hebben of daar naar zoeken. Dat geldt ook voor bedrijven die een vergunning willen voor de productie en verkoop van medicinale marihuana. 

aandeel cronos group kopen