Aandelen Crown Cork & Seal kopen

Wil je beleggen in Crown Cork & Seal aandelen? Op deze pagina kan je direct Crown Cork & Seal aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Crown Cork & Seal. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Crown Cork & Seal raadplegen. Crown Cork & Seal is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CCK.

Waar kan je Crown Cork & Seal aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Crown Cork & Seal kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Crown Cork & Seal?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Crown Cork & Seal. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Crown Cork & Seal?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Crown Cork & Seal? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Crown Cork & Seal

Crown Cork & Seal was voorheen bekend als Crown Cork & Seal Company en is een bedrijf dat metalen drank- en voedselblikken, metalen spuitbussen, metalen sluitingen en speciale verpakkingen produceert. Het bedrijf werd al in 1892 opgericht.
Het hoofdkantoor van Crown Cork & Seal is gevestigd in Philadelphia in Pennsylvania. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van de onderneming verhandeld als CCK. Oprichter van de succesvolle onderneming was William Painter en een van de bekendste dochter is zonder enige twijfel de Signode Industrial Group.