Aandelen CSL kopen

Wil je beleggen in CSL aandelen? Op deze pagina kan je direct CSL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CSL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CSL raadplegen. CSL is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSL.CHA.

Waar kan je CSL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CSL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CSL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CSL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CSL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CSL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CSL is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CSL.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CSL

CSL is al vanaf 1999 de grootste eigenaar en exploitant van droge bulk kustschepen die in de wateren van Australie varen. Ze leveren belangrijke diensten aan de bouwsector. CSL is opgericht in 1845. CSL heeft een aantal dochterondernemingen zoals Canada Steamship Lines, CSL Australia Pty Limited en CSL Americas. Ook Eureka Shipping is een bekende dochteronderneming.
CSL opereert  aan de oost en westkust van Australië dus van Noord Queensland tot West Australië. Onder de werkzaamheden omvatten ook overslagactiviteiten in Whyhalla in Zuid Australië en Cape Preston in West Australie.