Aandelen CSL kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in CSL aandelen? Op deze pagina kan je direct CSL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CSL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CSL raadplegen. CSL is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSL.CHA.

Waar kan je CSL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CSL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel CSL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CSL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CSL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CSL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CSL is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in CSL.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse CSL

Sterke punten

 • Leidende positie: CSL is een van de grootste biotech-bedrijven ter wereld en heeft een leidende positie in de plasma- en vaccinindustrie.
 • Stabiele financiën: Het bedrijf heeft een solide financiële positie en heeft in het verleden sterke financiële resultaten behaald.
 • Innovatie: CSL investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en heeft een sterke pijplijn met veelbelovende producten.
 • Diversificatie: Het bedrijf is actief in verschillende geografische gebieden en heeft een breed scala aan producten en diensten, waardoor het risico van afhankelijkheid van een enkele markt wordt verminderd.

Zwakke punten

 • Regelgevingsrisico’s: De biotech-industrie is onderhevig aan strenge regelgeving en eventuele wijzigingen in regelgeving kunnen het bedrijf beïnvloeden.
 • Concurrentie: CSL opereert in een zeer competitieve markt en wordt geconfronteerd met toenemende concurrentie van andere biotech-bedrijven.
 • Valutarisico’s: Het bedrijf is actief in verschillende landen en is daarom blootgesteld aan valutarisico’s, wat de financiële resultaten kan beïnvloeden.

Over CSL

CSL is al vanaf 1999 de grootste eigenaar en exploitant van droge bulk kustschepen die in de wateren van Australie varen. Ze leveren belangrijke diensten aan de bouwsector. CSL is opgericht in 1845. CSL heeft een aantal dochterondernemingen zoals Canada Steamship Lines, CSL Australia Pty Limited en CSL Americas. Ook Eureka Shipping is een bekende dochteronderneming.

CSL opereert  aan de oost en westkust van Australië dus van Noord Queensland tot West Australië. Onder de werkzaamheden omvatten ook overslagactiviteiten in Whyhalla in Zuid Australië en Cape Preston in West Australie. 

aandeel csl kopen

Wel of niet aandelen CSL kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar het bedrijf waarin je wilt investeren. Een bedrijf waar je mogelijk interesse in hebt, is CSL, een van de grootste biotech-bedrijven ter wereld.

Er zijn verschillende redenen waarom CSL aantrekkelijk kan zijn als investering. Het bedrijf heeft een leidende positie in de plasma- en vaccinindustrie en investeert veel in onderzoek en ontwikkeling. Bovendien heeft CSL een solide financiële positie en is het actief in verschillende geografische gebieden, waardoor het risico van afhankelijkheid van een enkele markt wordt verminderd.

Er zijn echter ook risico’s verbonden aan een investering in CSL. De biotech-industrie is onderhevig aan strenge regelgeving en CSL wordt geconfronteerd met toenemende concurrentie van andere biotech-bedrijven. Bovendien is het bedrijf blootgesteld aan valutarisico’s vanwege de activiteiten in verschillende landen.

Al met al kan een investering in CSL aantrekkelijk zijn, maar het is belangrijk om je bewust te zijn van de risico’s die hieraan verbonden zijn en om grondig onderzoek te doen voordat je besluit om aandelen te kopen.