Aandelen CSR kopen

Wil je beleggen in CSR aandelen? Op deze pagina kan je direct CSR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CSR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CSR raadplegen. CSR is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSR.CHA.

Waar kan je CSR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CSR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CSR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CSR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CSR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CSR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CSR is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CSR.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CSR

CSR staat synoniem voor een keur aan bouwmaterialen. De onderneming is al actief vanaf 1855 en heeft het hoofdkantoor in North Ryde in de staat New South Wales. CSR is actief in Australië, Nieuw Zeeland en ook in Amerika. CSR staat voor de productie van onder meer gipsplaten, bakstenen, isolatie en aluminium.
CSR is in eigendom van een kwart van de aandelen in de bekende aluminiumsmelterij van Tanago in de buurt van Newcastle in New South Wales. Het heeft een gediversifieerd belang in voornamelijk Australisch fondsbeheer en retail eigenaren.