Aandelen CSR kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in CSR aandelen? Op deze pagina kan je direct CSR aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CSR. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CSR raadplegen. CSR is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSR.CHA.

Waar kan je CSR aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CSR kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel CSR?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CSR. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CSR?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CSR? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CSR is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CSR.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse CSR

Sterke punten CSR:

  • Goede reputatie: CSR heeft een goede reputatie opgebouwd door de jaren heen en staat bekend als een verantwoordelijke en duurzame onderneming.
  • Diversificatie van activiteiten: Het bedrijf heeft diverse activiteiten en is actief in verschillende sectoren, wat zorgt voor risicospreiding.
  • Focus op duurzaamheid: CSR heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat aantrekkelijk is voor investeerders die zich willen richten op ESG (environmental, social, and governance) investeringen.

Zwakke punten CSR:

  • Afhankelijkheid van de suikerindustrie: CSR is voornamelijk afhankelijk van de suikerindustrie en de suikerprijzen, wat een risico kan vormen voor het bedrijf.
  • Vraag naar suiker kan dalen: De vraag naar suiker kan dalen als gevolg van veranderende consumentenvoorkeuren of overheidsmaatregelen tegen suikerconsumptie, wat kan leiden tot lagere inkomsten voor het bedrijf.
  • Valutakoersrisico: Aangezien CSR actief is in verschillende landen, kan het bedrijf te maken krijgen met valutakoersrisico’s, wat een negatief effect kan hebben op de inkomsten en winstgevendheid.

Over CSR

CSR staat synoniem voor een keur aan bouwmaterialen. De onderneming is al actief vanaf 1855 en heeft het hoofdkantoor in North Ryde in de staat New South Wales. CSR is actief in Australië, Nieuw Zeeland en ook in Amerika. CSR staat voor de productie van onder meer gipsplaten, bakstenen, isolatie en aluminium.

CSR is in eigendom van een kwart van de aandelen in de bekende aluminiumsmelterij van Tanago in de buurt van Newcastle in New South Wales. Het heeft een gediversifieerd belang in voornamelijk Australisch fondsbeheer en retail eigenaren.

aandeel csr kopen

Wel of niet aandelen CSR kopen?

Ben je op zoek naar een aandeel in de voedings- en drankenindustrie? Dan is CSR misschien wel interessant voor jou. Het bedrijf staat bekend om zijn focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat aantrekkelijk kan zijn voor beleggers die zich willen richten op ESG investeringen.

Een van de sterke punten van CSR is de goede reputatie die het bedrijf heeft opgebouwd. Het is actief in verschillende sectoren en heeft daarmee een diversificatie van activiteiten. Bovendien heeft het bedrijf een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Echter, er zijn ook enkele zwakke punten waar je rekening mee moet houden. CSR is voornamelijk afhankelijk van de suikerindustrie en de suikerprijzen, wat een risico kan vormen voor het bedrijf. Daarnaast kan de vraag naar suiker dalen als gevolg van veranderende consumentenvoorkeuren of overheidsmaatregelen tegen suikerconsumptie.

Al met al, als je geïnteresseerd bent in een duurzaam bedrijf met diverse activiteiten en een goede reputatie, dan kan CSR een interessante belegging zijn. Maar houd wel rekening met de risico’s die gepaard gaan met de afhankelijkheid van de suikerindustrie en valutakoersrisico’s. Het is daarom belangrijk om je eigen onderzoek te doen en te bepalen of CSR past bij jouw beleggingsstrategie en risicobereidheid.