Aandelen CSX kopen

Wil je beleggen in CSX aandelen? Op deze pagina kan je direct CSX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CSX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CSX raadplegen. CSX is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CSX.

Waar kan je CSX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CSX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CSX?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CSX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CSX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CSX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CSX

CSX is een spoorwegmaatschappij die actief is in met name het Oosten van Amerika. Het geldt als een zogenaamd Class I Railroad en ook als een van de grootste goederenvervoerders per spoor in Noord-Amerika. Het bedrijf ontstond in de tachtiger jaren na diverse fusies.
CSX biedt niet alleen goederenvervoer per spoor aan, maar kan eveneens per vrachtwagen voor voor- en natransport zorgen. Ook heeft het nauwe banden met een aantal havens. Door innige samenwerking met andere spoorwegmaatschappijen kunnen goederen door heel het continent vervoerd worden. Vaak gaat het dan om het vervoer van steenkool, auto’s en agrarische producten. Per dag rijden er namens CSX rond de 1200 treinen, samen goed voor zo’n 20.000 wagonladingen vol met goederen.