Aandelen CTT Correios kopen

Wil je beleggen in CTT Correios aandelen? Op deze pagina kan je direct CTT Correios aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CTT Correios. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CTT Correios raadplegen. CTT Correios is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CTT.LS.

Waar kan je CTT Correios aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CTT Correios kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CTT Correios?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CTT Correios. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CTT Correios?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CTT Correios? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in CTT Correios is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in CTT Correios.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over CTT Correios

CTT Correios is het nationale Portugese postbedrijf. Op de beurs in Lissabon worden de aandelen verhandeld onder de naam CTT. In Lissabon is overigens ook het hoofdkwartier gevestigd. Het bedrijf heeft een zeer rijke geschiedenis en werd al in 1520 opgericht. PayShop is een bekende dochteronderneming van CTT Correios.
Het bedrijf werd in 1991 een naamloze vennootschap. De Portugese staat werd de enige aandeelhouder. Vanaf het jaar 2013 staan de aandelen genoteerd op Euronext Lissabon. Daarvoor, in 2007 om precies te zijn, was de onderneming overigens ook al begonnen met het aanbieden van mobiele telefonie. Dat doet het nog steeds overigens, onder de noemer Phine-1X.