Aandelen Cummins kopen

Wil je beleggen in Cummins aandelen? Op deze pagina kan je direct Cummins aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Cummins. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Cummins raadplegen. Cummins is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CMI.

Waar kan je Cummins aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Cummins kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Cummins?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Cummins. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Cummins?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Cummins? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Cummins

Cummins geldt wereldwijd als een van de grootste producenten van diesel- en gasmotoren. Het bedrijf werd opgericht in 1914 door Clessie Cummins, die dus als naamgever van de onderneming geldt, en heeft tegenwoordig het hoofdkantoor gevestigd in Columbus.
Op de NYSE is het te verhandelen als CMI. Cummins maakt motoren met een vermogen van tussen de 55 en 3500 PK voor auto’s, autobussen, stroomvoorziening, treinen en ook de scheepvaart. Cummins is daarnaast ook een gekend producent van filtratie- en geluidssystemen, zoals het ook de nodige elektrische systemen produceert. Het heeft in Dordrecht een Nederlandse distributeur.