Aandelen CVS Health kopen

Wil je beleggen in CVS Health aandelen? Op deze pagina kan je direct CVS Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in CVS Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel CVS Health raadplegen. CVS Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CVS.

Waar kan je CVS Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel CVS Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel CVS Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel CVS Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in CVS Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van CVS Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf CVS Health

Trip.com Group is een Chinees bedrijf dat reisservices aanbiedt, reisservices in de vorm van onder meer het reserveren van accommodaties, transporttickets, pakketreizen en bedrijfsbeheer. Het bedrijf werd in 1999 opgericht en de Trip.com Group exploiteert Trip.com, Sky Scanner en Ctrip.com, bedrijven die allemaal te boek staan als online reisbureaus.
Het hoofdkantoor van Trip.com Group is gevestigd in Shanghai in China. Ondertussen nam Trip.com Group een belang in Home Inns en de Huazhu Hotels Group, terwijl het eveneens eigenaar is van het merk Harting. De Trip.com Group geldt mede daardoor als het grootste online reisbureau in China. De onderneming is groot voorstander van wetenschappelijk management en op basis van een gerandomiseerde controleproef besloot het binnen de eigen organisatie Telewerken in te voeren.