Aandelen D. Lufthansa kopen

Wil je beleggen in D. Lufthansa aandelen? Op deze pagina kan je direct D. Lufthansa aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in D. Lufthansa. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel D. Lufthansa raadplegen. D. Lufthansa is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LHA.DE.

Waar kan je D. Lufthansa aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel D. Lufthansa kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel D. Lufthansa?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel D. Lufthansa. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in D. Lufthansa?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van D. Lufthansa? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in D. Lufthansa is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in D. Lufthansa.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Lufthansa

Lufthansa is al geruime tijd de grootste en ook meest bekende Duitse luchtvaartmaatschappij. Het hoofdkwartier van Lufthansa is gevestigd in Keulen. Lufthansa heeft in de Frankfurter International Airport en het Franz Josef Straub International Airport in München vliegvelden waarvandaan de meeste vluchten uitgevoerd worden.
 
Aandelen van de bekende en alom geroemde luchtvaartmaatschappij worden verhandeld als LHA op de Duitse beurs.  Bekende dochterondernemingen van Lufthansa zijn Swiss International Airlines en ook Eurowings. Lufthansa geldt behalve in Duitsland ook Europees als een toonaangevende partij in de wereld van de luchtvaartmaatschappijen.