Aandelen D.R. Horton kopen

Wil je beleggen in D.R. Horton aandelen? Op deze pagina kan je direct D.R. Horton aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in D.R. Horton. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel D.R. Horton raadplegen. D.R. Horton is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DHI.

Waar kan je D.R. Horton aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel D.R. Horton kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel D.R. Horton?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel D.R. Horton. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in D.R. Horton?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van D.R. Horton? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf D.R. Horton

D.R. Horton is een bekend Amerikaans woningbouwbedrijf met hoofdkantoor in Arlington, Texas. Vanaf 2002 wordt de onderneming gerekend als de grootste zelfbouwer in Amerika.
Op basis van de omzet van het bedrijf heeft het een hoge klassering in de Fortune 500 lijst. Op de beurs in New York wordt D.R. Horton verhandeld via DHI. D.R. Horton voert vier verschillende merken: DR Horton, Emerald Homes, Express Homes en Freedom Homes. Van deze vier producten/merken geldt dat Express Homes bedoeld is voor kopers van instapniveau. Emerald Homes is juist voor het meer luxe onroerend goed.