Aandelen Dairy Farm International Holdings kopen

Wil je beleggen in Dairy Farm International Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Dairy Farm International Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dairy Farm International Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dairy Farm International Holdings raadplegen. Dairy Farm International Holdings is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool D01.SGX.

Waar kan je Dairy Farm International Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dairy Farm International Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dairy Farm International Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dairy Farm International Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dairy Farm International Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dairy Farm International Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dairy Farm International Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Dairy Farm International Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dairy Farm International Holding

Dairy Farm International Holding is een detailhandelaar in Hongkong, dat statutair gevestigd is in Bermuda. Het maakt onderdeel uit van de Jardine Matheson Group. De zeer grote pan-Aziatische retailer houdt zich specifiek bezig met voedselproducten en persoonlijke hygieneproducten. Dat doet het specifiek in China en de Pacifics.
De aandelen worden verhandeld op de SGX in Singapore onder de noemer D01. Het hoofdkwartier vind je in Quarry Bay in Hongkong. Bekende dochterondernemingen zijn Wellcome en Cold Storage. Het bedrijf werd opgericht door Patrick Monson en Paul Chater.