Aandelen Danaher kopen

Wil je beleggen in Danaher aandelen? Op deze pagina kan je direct Danaher aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Danaher. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Danaher raadplegen. Danaher is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DHR.

Waar kan je Danaher aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Danaher kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Danaher?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Danaher. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Danaher?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Danaher? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Danaher

Trip.com Group is een Chinees bedrijf dat reisservices aanbiedt, reisservices in de vorm van onder meer het reserveren van accommodaties, transporttickets, pakketreizen en bedrijfsbeheer. Het bedrijf werd in 1999 opgericht en de Trip.com Group exploiteert Trip.com, Sky Scanner en Ctrip.com, bedrijven die allemaal te boek staan als online reisbureaus.
Het hoofdkantoor van Trip.com Group is gevestigd in Shanghai in China. Ondertussen nam Trip.com Group een belang in Home Inns en de Huazhu Hotels Group, terwijl het eveneens eigenaar is van het merk Harting. De Trip.com Group geldt mede daardoor als het grootste online reisbureau in China. De onderneming is groot voorstander van wetenschappelijk management en op basis van een gerandomiseerde controleproef besloot het binnen de eigen organisatie Telewerken in te voeren.