Aandelen Danieli & C kopen

Wil je beleggen in Danieli & C aandelen? Op deze pagina kan je direct Danieli & C aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Danieli & C. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Danieli & C raadplegen. Danieli & C is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DAN-I.

Waar kan je Danieli & C aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Danieli & C kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Danieli & C?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Danieli & C. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Danieli & C?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Danieli & C? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Danieli & C is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Danieli & C.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Danieli & C

Danieli & C is actief in de metaalindustrie en levert apparatuur en fysieke installaties. Het is gevestigd in het Noord Oosten van Italië, in Buttrio om precies te zijn. Danieli & C kent 25 divisies en twee productiecentra. De aandelen van Danieli & C worden als DAN verhandeld op de Borsa Italiana.
Danieli & C werd opgericht in Brescia in 1914. Het heeft een bekende dochter in Morgadshammar AB en Rotelec. Het zal geen verrassing zij dat het bedrijf werd opgericht door de heren Danieli, Mario en Timo van de voornaam. Het is de beste beslissing van de broers geweest die zij ooit namen.