Aandelen Danske kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Danske aandelen? Op deze pagina kan je direct Danske aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Danske. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Danske raadplegen. Danske is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DANSK.CO.

Waar kan je Danske aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Danske kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Danske?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Danske. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Danske?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Danske? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Danske

Danske is de naam van de grootste bank van Denemarken. Danske is onderdeel van de Danske Bank Group, dat actief is in zestien landen waarbij de focus nadrukkelijk op Scandinavië gericht is. De vestiging in Ierland is dan ook best bijzonder, Danske ontstond in 1871 als Den Danske Landmandsbank en was al in 1910 de grootste bank van Scandinavië.

Met de jaren groeide de bank gestaag verder en  fuseerde Danske met de Zweedse Handelsbanken en de Noorse bank Fokus. De laatste in de rij die zich aansloot was de Finse bank Sampo Bank. 

aandeel danske kopen