Aandelen Darden Restaurants kopen

Wil je beleggen in Darden Restaurants aandelen? Op deze pagina kan je direct Darden Restaurants aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Darden Restaurants. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Darden Restaurants raadplegen. Darden Restaurants is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DRI.

Waar kan je Darden Restaurants aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Darden Restaurants kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Darden Restaurants?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Darden Restaurants. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Darden Restaurants?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Darden Restaurants? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Darden restaurants

Darden Restaurants is een Amerikaanse exploitant van diverse merken restaurants. De hoofdzetel is gevestigd in Orlando en de aandelen worden als DRI openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange. Darden restaurants beschikt over zo rond de 1500 locaties.
Vanaf het jaar 2017 beschikt Darden restaurants over twee gastronomisch restaurantketens in de vorm van Eddie V’s Prime Seafood en The Capital Grille en ook nog eens over zes meer informele restaurants in de vorm van Olive Garden, LongHorn Steakhouse, Bahama Breeze, Seasons 52, Yard House en Cheddar’s Scratch Kitchen.