Aandelen Dave & Buster’s kopen

Wil je beleggen in Dave & Buster’s aandelen? Op deze pagina kan je direct Dave & Buster’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dave & Buster’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dave & Buster’s raadplegen. Dave & Buster’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PLAY.

Waar kan je Dave & Buster’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dave & Buster’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dave & Buster’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dave & Buster’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dave & Buster’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dave & Buster’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dave & Busters

Dave & Busters is een restaurant annex entertainmentbedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Dallas. Het betreft een full-service restaurant met een speelhal. Momenteel is Dave & Busters op 137 locaties in de Verenigde Staten en Canada actief. De verwachting is dat dit aantal zich snel verder uit zal breiden. Op de Nasdaq staan de aandelen als PLAY genoteerd.
De eerste vestiging werd al in 1982 geopend in Dallas. Dave & Busters is een S&P 600 component en bovenal de plek waar je alleen de lekkerste burgers, pasta’s en steaks kunt eten.