Aandelen Davita Healthcare Partners kopen

Wil je beleggen in Davita Healthcare Partners aandelen? Op deze pagina kan je direct Davita Healthcare Partners aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Davita Healthcare Partners. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Davita Healthcare Partners raadplegen. Davita Healthcare Partners is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DVA.

Waar kan je Davita Healthcare Partners aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Davita Healthcare Partners kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Davita Healthcare Partners?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Davita Healthcare Partners. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Davita Healthcare Partners?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Davita Healthcare Partners? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Davita Healthcare Partners

Davita Healthcare Partners heeft hoofdkantoor in Denver, Colorado en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als DVA. Bekende dochteronderneming is DaVita Kidney Care en ook RMS Lifeline is een bekende dochter.
Davita Healthcare Partners is bekend vanwege de nierdialyse diensten via een netwerk van 2500 poliklinische centra in Amerika. Het bedient meer dan 200.000 patiënten en heeft daarnaast meer dan 250 dialysecentra in tien andere landen, waarvan nog eens een kleine 30.000 mensen gebruik maken. Davita Healthcare Partners behandelt specifiek nierziekten die zich in de eindfase bevinden.