Aandelen DBS Group kopen

Wil je beleggen in DBS Group aandelen? Op deze pagina kan je direct DBS Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DBS Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DBS Group raadplegen. DBS Group is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool D05.SGX.

Waar kan je DBS Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DBS Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DBS Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DBS Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DBS Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DBS Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DBS Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DBS Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DBS Group

De DSB Group is een bankholding in Singapore en de houdstermaatschappij van de DBS Bank, de grootste bank die Singapore rijk is. De bank biedt tal van commerciële bankdiensten, zeker ook aan de middelgrote en kleinere bedrijven. In Singapore vind je alleen al rond de tachtig vestigingen van de blikvanger van de DBS Group.
Daarnaast heeft DBS Group rond de vijftig locaties in Hong Kong, terwijl het daarnaast ook volop actief is in China, Indonesië en Taiwan om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. De DBS Group heeft daarnaast nog eens een belang van 20 procent in de Bank of the Philippine Islands. DBS Group is daarnaast ook een goed lopende makelaardij en verzorgt ook handelsfinancieringen.