Aandelen DCC kopen

Wil je beleggen in DCC aandelen? Op deze pagina kan je direct DCC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DCC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DCC raadplegen. DCC is een aandeel uit Ierland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de ISE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DCC-L.

Waar kan je DCC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DCC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel DCC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DCC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DCC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DCC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DCC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DCC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over DCC

DCC is een internationale groep voor de verkoop, marketing en ondersteunende diensten. De activiteiten van het bedrijf zijn georganiseerd en worden beheerd in vier verschillende aparte divisies. Elke van die vier divisies is gericht op een specifieke marktsector.
De aandelen van DCC staan als DCC genoteerd aan onder meer de London Stock Exchange. DCC is daarnaast een onderdeel van de FTSE 100 index. Het bedrijf is gevestigd in Dublin in Ierland en werd opgericht in april 1976, DCC Technology Limited is een van de meest bekende dochters van de onderneming.