Aandelen Dcp Midstream kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Dcp Midstream aandelen? Op deze pagina kan je direct Dcp Midstream aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dcp Midstream. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dcp Midstream raadplegen. Dcp Midstream is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DCP.

Waar kan je Dcp Midstream aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dcp Midstream kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dcp Midstream?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dcp Midstream. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dcp Midstream?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dcp Midstream? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over DCP Midstream

DCP Midstream is een Fortune 500 bedrijf dat de bekendheid te danken heeft aan de Midstream petroleum diensten. De hoofdzetel van de succesvolle onderneming vind je in Denver in de staat Colorado. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van DCP Midstream openbaar verhandeld als DCP.

Bijzonder is wel dat DCO Midstream een publiek verhandeld partnerschap heeft. Dit maakt dat DCP Midstream dus niet over een eigen directeur, functionarissen of werknemers beschikt. Het vertrouwt namelijk volledig op zijn algemene partner voor het beheer van de verschillende activiteiten.

DCP Midstream