Aandelen Deere kopen

Wil je beleggen in Deere aandelen? Op deze pagina kan je direct Deere aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deere. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deere raadplegen. Deere is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DE.

Waar kan je Deere aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deere kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Deere?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deere. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deere?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deere? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Deere

Deere is de Amerikaanse tractor en landbouwmachine fabrikant met hoofdkantoor in Moline, Illionois. Deere startte ooit als een bescheiden smederij. De eerste fabriek van Deere werd speciaal gebouwd om de succesvolle uitvinding van John Deere te kunnen maken. Dit was een stalen, zelfreinigende ploeg.
Deere werd behalve door John Deere ook door broer Charles opgericht. Beiden stonden aan de wieg van de successen die het bedrijf nu viert. Deere nam in de loop der jaren bedrijven over en heeft met de Wirtgen Group, Nortrax en Monosem dochterondernemingen. Behalve tractoren worden nog steeds ook landbouwmachines geproduceerd. De maishakselaar en combines zijn de bekendste van deze machines.