Aandelen DeLonghi kopen

Wil je beleggen in DeLonghi aandelen? Op deze pagina kan je direct DeLonghi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DeLonghi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DeLonghi raadplegen. DeLonghi is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLG-I.

Waar kan je DeLonghi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DeLonghi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DeLonghi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DeLonghi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DeLonghi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DeLonghi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DeLonghi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DeLonghi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over DeLonghi

De Longhi produceert kleine apparaten. Het bedrijf houdt domicilie in Treviso in Italië en heeft met Braun en Kenwood toch wel twee bekende dochterondernemingen. Oprichters van het bedrijf was de familie De Longhi, zij startten in 1902 hun familiebedrijf.
De Longhi geniet bekendheid van de espresso machines – en zeker de Artista series-  en ook de gelato maker. De Longhi is ook bekend van de Pinguinio portable air conditioner. Opvallend aan de producten is wel het design, want dat is altijd opvallend. De aandelen worden verhandeld als DLG op de Borsa Italiana. De Longhi maakt ook heaters, airco’s en vacuüm cleaners om nog slechts een fractie van het aanbied te benoemen.