Aandelen Delphi Technologies kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Delphi Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Delphi Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Delphi Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Delphi Technologies raadplegen. Delphi Technologies is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLPH.

Waar kan je Delphi Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Delphi Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Delphi Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Delphi Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Delphi Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Delphi Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Delphi Technologies

Sterke punten:

 • Leidende positie in de automobielindustrie: Delphi Technologies is een belangrijke speler in de automotive sector en heeft een sterke positie in de markt voor elektrische en hybride aandrijfsystemen.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf investeert voortdurend in R&D om innovatieve technologieën te ontwikkelen en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.
 • Diversificatie: Delphi Technologies heeft diverse activiteiten, waaronder aandrijfsystemen, elektronica en software, wat zorgt voor spreiding van risico’s.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van klanten en vestigingen, wat zorgt voor een sterke aanwezigheid in verschillende markten.

Zwakke punten:

 • Gevoeligheid voor economische cycli: De automotive sector is gevoelig voor economische cycli en een vertraging in de economie kan de vraag naar producten van Delphi Technologies beïnvloeden.
 • Concurrentie: Het bedrijf opereert in een zeer competitieve omgeving met sterke concurrenten zoals Bosch en Continental, wat de groei kan belemmeren.
 • Regelgevingsrisico: Veranderingen in de regelgeving kunnen het bedrijf negatief beïnvloeden, vooral op het gebied van emissieregels en CO2-uitstootnormen.

Over Delphi Technologies

Delphi Automotive doopte in 2017 zichzelf om en werd Aptiv. Het draaide aandrijflijnen en aftermarket bedrijven af en ging in een op zichzelf staand bedrijf verder: Delphi Technologies. De aandelen van de onderneming staan als DLPH genoteerd aan de New York Stock Exchange.

Delphi Technologies is bovendien ook een S&P 400 component. Het heeft bovendien een bekende dochteronderneming in Delphi-TVS Diesel Systems. Delphi Technologies levert onder andere verbrandingssystemen, elektrificatieproducten en software en besturingen voor personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf doet eveneens in autoreparaties. Dat laatste doet het middels een wereldwijd aftermarket netwerk.

aandeel delphi technologies kopen

Wel of niet aandelen Delphi Technologies kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen in de automotive sector, is het misschien de moeite waard om te overwegen om aandelen van Delphi Technologies te kopen. Maar is dit een slimme investering? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van dit bedrijf.

Delphi Technologies is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van aandrijfsystemen, elektronica en software voor de automotive sector. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt voor elektrische en hybride aandrijfsystemen en heeft een wereldwijd netwerk van klanten en vestigingen.

Een van de sterke punten van Delphi Technologies is de technologische innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve technologieën te ontwikkelen en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Daarnaast heeft het bedrijf diverse activiteiten, wat zorgt voor spreiding van risico’s.

Een zwakte van Delphi Technologies is dat het bedrijf gevoelig is voor economische cycli. Een vertraging in de economie kan de vraag naar haar producten beïnvloeden. Daarnaast opereert het bedrijf in een zeer competitieve omgeving met sterke concurrenten zoals Bosch en Continental.

Kortom, het kopen van aandelen van Delphi Technologies kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar aandelen in de automotive sector. Het bedrijf heeft sterke punten en uitdagingen, zoals elk bedrijf. Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen voordat je besluit te investeren in aandelen van Delphi Technologies of een ander bedrijf.