Aandelen Delphi Technologies kopen

Wil je beleggen in Delphi Technologies aandelen? Op deze pagina kan je direct Delphi Technologies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Delphi Technologies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Delphi Technologies raadplegen. Delphi Technologies is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLPH.

Waar kan je Delphi Technologies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Delphi Technologies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Delphi Technologies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Delphi Technologies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Delphi Technologies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Delphi Technologies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Delphi Technologies

Delphi Automotive doopte in 2017 zichzelf om en werd Aptiv. Het draaide aandrijflijnen en aftermarket bedrijven af en ging in een op zichzelf staand bedrijf verder: Delphi Technologies. De aandelen van de onderneming staan als DLPH genoteerd aan de New York Stock Exchange.
Delphi Technologies is bovendien ook een S&P 400 component. Het heeft bovendien een bekende dochteronderneming in Delphi-TVS Diesel Systems. Delphi Technologies levert onder andere verbrandingssystemen, elektrificatieproducten en software en besturingen voor personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf doet eveneens in autoreparaties. Dat laatste doet het middels een wereldwijd aftermarket netwerk.