Aandelen Delta Air Lines kopen

Wil je beleggen in Delta Air Lines aandelen? Op deze pagina kan je direct Delta Air Lines aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Delta Air Lines. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Delta Air Lines raadplegen. Delta Air Lines is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DAL.

Waar kan je Delta Air Lines aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Delta Air Lines kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Delta Air Lines?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Delta Air Lines. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Delta Air Lines?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Delta Air Lines? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.;-center:

Over het bedrijf Delta Air Lines

Delta Air Lines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die vliegt op bestemmingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Afrika, Azië en als thuisbasis het wat betreft passagiersaantallen grootste vliegveld ter wereld heeft, Harsfield-Jackson Atlanta International Airport Atlanta.
In totaal vliegt Delta Airlines, dat onderdeel uitmaakt van het Sky Team alliantie, op 323 bestemmingen in 57 verschillende landen. Bijzonder zijn zeker ook de zakelijke vluchten die Delta Air Lines biedt tussen New York, Boston en Washington en die tussen Los Angeles, San Francisco en Seattle. Deze vluchten kunnen beschouwd worden als een soort van shuttlediensten voor de zakenman en zakenvrouw.