Aandelen Demant kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Demant aandelen? Op deze pagina kan je direct Demant aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Demant. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Demant raadplegen. Demant is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DEMAN.CO.

Waar kan je Demant aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Demant kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Demant?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Demant. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Demant?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Demant? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Demant

Demant is voluit de William Demant Holding. Dit is een toonaangevend internationaal bedrijf in de hoorzorg. Het is specialist als het gaat om hoortoestellen, audiometrische apparaten en persoonlijke communicatie. De aandelen worden op de beurs van Kopenhagen verhandeld onder de noemer DEMANT.

Het bedrijf werd in 1904 opgericht. Oticon en Audika zijn bekende dochters en  en Demant is in 1904 ontsproten aan het brein van Hans Demant. Na zijn dood zwaaide zoon William de scepter binnen de onderneming.  Tegenwoordig richt Demant zich  specifiek op gehoorapparaten, diagnostische instrumenten en instrumenten dealers. 

aandeel demant kopen