Aandelen Denali Therapeutics kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Denali Therapeutics aandelen? Op deze pagina kan je direct Denali Therapeutics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Denali Therapeutics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Denali Therapeutics raadplegen. Denali Therapeutics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DNLI.

Waar kan je Denali Therapeutics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Denali Therapeutics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Denali Therapeutics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Denali Therapeutics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Denali Therapeutics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Denali Therapeutics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Denali Therapeutics

Denali Therapeutics werd opgericht in oktober 2013 en de aandelen staan als DNLI genoteerd op de Nasdaq. Het hoofdkwartier is gevestigd in South San Francisco in de Amerikaanse staat Californië. Bekende dochter van Denali Therapeutics is Incro Pharmaceuticals. Denali voert zeer diepgaande wetenschappelijke onderzoeken uit om op die manier effectieve moleculaire therapeutica te kunnen ontdekken.

Denali Therapeutics ontdekt en ontwikkelt therapeutische kandidaten voor met name neuro degeneratieve ziekten. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld de Zieke van Parkinson en verschillende stapelingsstoornissen. Het bedrijf heeft overigens nauwe banden met Takeda Pharma.

aandeel denali therapeutics kopen