Aandelen Denso kopen

Wil je beleggen in Denso aandelen? Op deze pagina kan je direct Denso aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Denso. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Denso raadplegen. Denso is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 6902.TY.

Waar kan je Denso aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Denso kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Denso?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Denso. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Denso?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Denso? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Denso

Denso is een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en de ontwikkeling van auto onderdelen. In Kariya is dit bedrijf met de hoofdzetel gevestigd. Denso produceert en ontwikkelt autocomponenten en is actief in meer dan 35 landen.
Denso heeft in Toyota de grootste afnemer. Sterker nog, deze autofabrikant neemt ruim de helft van alle producten van Denso af. Denso is Japan ondertussen al lang ontgroeid. Vanuit hoofdvestiging Kariya worden ook de activiteiten in Europa, Noord Amerika, Midden Amerika, Zuid Amerika, Azië en Australië. De onderneming werd in 1949 overigens opgericht als Nippon Denso.