Aandelen DENTSPLY kopen

Wil je beleggen in DENTSPLY aandelen? Op deze pagina kan je direct DENTSPLY aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DENTSPLY. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DENTSPLY raadplegen. DENTSPLY is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XRAY.

Waar kan je DENTSPLY aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DENTSPLY kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DENTSPLY?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DENTSPLY. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DENTSPLY?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DENTSPLY? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dentsply

Dentsply houdt zich zoals de naam al doet vermoeden bezig met alles wat met tandheelkundige apparatuur te maken heeft. Concreet betekent dit de productie van tandartsproducten. Deze producten worden ondertussen in meer dan 120 landen aan de man en vrouw gebracht. Dentsply heeft fabrieken in 21 verschillende landen en is gespecialiseerd in anesthetica, plaque, tandvleesaandoeningen en tandenborstels. Bovendien produceert Dentsply ook kunsttanden.
Het bedrijf kent een rijke geschiedenis en werd al in 1899 opgericht in New York City. Bij het door CEO Donald Casey geleide bedrijf werken zon 16.000 mensen, een aantal dat naar verwachting de komende jaren verder zal groeien.