Aandelen Derwent London kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Derwent London aandelen? Op deze pagina kan je direct Derwent London aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Derwent London. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Derwent London raadplegen. Derwent London is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLN-L.

Waar kan je Derwent London aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Derwent London kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Derwent London?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Derwent London. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Derwent London?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Derwent London? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Derwent London is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Derwent London.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Derwent London

Sterke punten:

  • Gezonde financiële situatie: Derwent London heeft een sterke financiële positie met een solvabiliteitsratio van 47,5%. Dit betekent dat het bedrijf in staat is om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen en genoeg ruimte heeft om te groeien.
  • Hoogwaardige portefeuille: Het bedrijf bezit een portefeuille van hoogwaardige panden die zich bevinden op strategische locaties in het centrum van Londen. Dit biedt het bedrijf de mogelijkheid om stabiele huurinkomsten te genereren.
  • Duurzaamheid: Derwent London is een van de meest duurzame vastgoedbedrijven in het Verenigd Koninkrijk en heeft diverse awards ontvangen voor zijn inzet op het gebied van duurzaamheid. Dit kan bijdragen aan een positief imago en aan waardecreatie op de lange termijn.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de Londen huizenmarkt: Derwent London is afhankelijk van de ontwikkelingen op de Londen huizenmarkt. Een daling van de huizenprijzen kan een negatief effect hebben op de waarde van de vastgoedportefeuille en de huurinkomsten.
  • Concurrentie: Derwent London opereert in een zeer competitieve markt met grote concurrentie van andere vastgoedbedrijven. Dit kan de groeimogelijkheden van het bedrijf beperken.
  • Risico’s van Brexit: De onzekerheid rondom de Brexit kan een negatief effect hebben op de Londense vastgoedmarkt en daarmee op de prestaties van Derwent London.

Over Derwent London

Derwent London is een investerings- en ontwikkelingsbedrijf in onroerend goed. Het hoofdkantoor staat in de Engelse hoofdstad Londen en Derwent London geldt ondertussen als een FTSE 250 component. De aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld onder de naam DLN.

Derwent London is gesticht in 1984 en ondertussen heeft het een bekende dochter in London Merchant Securities. Het bedrijf werd gesticht als exploitant van de Derwent Valley Light Railway. Dit bedrijf fuseerde later met London Merchant Securities, waarmee Derwent London een feit was. Deze fusie werd overigens lang ‘deal van het decennium’ genoemd.

aandeel derwent london kopen

Wel of niet aandelen Derwent London kopen?

Ben je op zoek naar een investering in de vastgoedsector? Dan is het wellicht interessant om te overwegen om aandelen te kopen in Derwent London, een van de grootste vastgoedbedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Derwent London bezit een portefeuille van hoogwaardige panden in het centrum van Londen en genereert stabiele huurinkomsten. Bovendien heeft het bedrijf een sterke financiële positie en is het actief bezig met duurzaamheid.

Hoewel Derwent London een solide investering kan zijn, zijn er ook risico’s verbonden aan het kopen van aandelen. Zo is het bedrijf afhankelijk van de ontwikkelingen op de Londense huizenmarkt en de Brexit kan ook een negatief effect hebben op de prestaties van het bedrijf.

Als je overweegt om aandelen in Derwent London te kopen, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en de risico’s en potentieel rendement zorgvuldig af te wegen. Het is ook verstandig om de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de impact van de Brexit in de gaten te houden.

Al met al kan het kopen van aandelen in Derwent London een interessante investering zijn voor wie gelooft in de groeimogelijkheden van de vastgoedsector. Maar net als bij elke investering is het belangrijk om de risico’s te begrijpen en een weloverwogen beslissing te nemen.