Aandelen Derwent London kopen

Wil je beleggen in Derwent London aandelen? Op deze pagina kan je direct Derwent London aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Derwent London. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Derwent London raadplegen. Derwent London is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLN-L.

Waar kan je Derwent London aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Derwent London kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Derwent London?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Derwent London. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Derwent London?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Derwent London? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Derwent London is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Derwent London.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Derwent London

Derwent London is een investerings- en ontwikkelingsbedrijf in onroerend goed. Het hoofdkantoor staat in de Engelse hoofdstad Londen en Derwent London geldt ondertussen als een FTSE 250 component. De aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld onder de naam DLN.
Derwent London is gesticht in 1984 en ondertussen heeft het een bekende dochter in London Merchant Securities. Het bedrijf werd gesticht als exploitant van de Derwent Valley Light Railway. Dit bedrijf fuseerde later met London Merchant Securities, waarmee Derwent London een feit was. Deze fusie werd overigens lang ‘deal van het decennium’ genoemd.