Aandelen Deutsche Borse kopen

Wil je beleggen in Deutsche Borse aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Borse aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Borse. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Borse raadplegen. Deutsche Borse is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DB1.DE.

Waar kan je Deutsche Borse aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Borse kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Borse?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Borse. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Borse?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Borse? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Borse is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Borse.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Deutsche Börse

Deutsche Börse is de trotse eigenaar van de belangrijkste Duitse aandelenbeurs, zoals bekend is dat de Frankfurter aandelenbeurs. Het richtte samen met de SIX, de al even bekende Zwitserse beurs, ook Eurex op. Eurex is ondertussen een zeer succesvolle derivatenbeurs geworden.
Aandelen van de Deutsche Börse worden verhandeld onder de noemer DB1 op de Duitse aandelenbeurs en het hoofdkwartier van de Deutsche Börse is gevestigd in Frankfurt am Main. Deutsche Börse werd in 1992 opgericht en Clearstream is een bekende dochteronderneming, zoals 360T, Axioma en Stokx dat ook zijn.