Aandelen Deutsche Euroshop kopen

Wil je beleggen in Deutsche Euroshop aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Euroshop aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Euroshop. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Euroshop raadplegen. Deutsche Euroshop is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DEQ.DE.

Waar kan je Deutsche Euroshop aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Euroshop kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Euroshop?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Euroshop. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Euroshop?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Euroshop? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Euroshop is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Euroshop.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Deutsche Euroshop

Deutsche Euroshop is een in Duitsland gevestigde en internationaal actieve vastgoedbeleggingsmaatschappij. Hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Hamburg. Deutsche Euroshop is de grootste Duitse investeerder in winkelcentra en het enige beursgenoteerde bedrijf ook van Duitsland dat zich alleen hier mee bezig houdt.
 
De aandelen worden op de Deutsche Börse verhandeld als DEQ. Deutsche Euroshop werd opgericht in 1999 en momenteel heeft het achttien locaties. Veertien daarvan bevinden zich in Duitsland, twee in Polen een in Oostenrijk en een in Hongarije. Het bedrijf is ook onderdeel van de MDAX-index.