Aandelen Deutsche Euroshop kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Deutsche Euroshop aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Euroshop aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Euroshop. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Euroshop raadplegen. Deutsche Euroshop is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DEQ.DE.

Waar kan je Deutsche Euroshop aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Euroshop kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Euroshop?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Euroshop. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Euroshop?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Euroshop? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Euroshop is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Euroshop.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Deutsche Euroshop

Sterke punten:

  • Groot winkelvastgoedportfolio: Deutsche Euroshop bezit 21 winkelcentra in Duitsland met een totale oppervlakte van meer dan 1 miljoen vierkante meter.
  • Stabiele huurinkomsten: Het bedrijf heeft een stabiele inkomstenstroom omdat huurders langlopende huurcontracten hebben afgesloten.
  • Goede financiële positie: Deutsche Euroshop heeft een solide balans en een laag schuldniveau.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de Duitse economie: Het bedrijf is sterk afhankelijk van de economische situatie in Duitsland, wat een potentieel risico kan zijn.
  • Concurrentie in de winkelvastgoedmarkt: Deutsche Euroshop opereert in een concurrerende markt met andere vastgoedbedrijven.
  • Impact van online winkelen: De opkomst van online winkelen kan een bedreiging vormen voor het winkelvastgoed van Deutsche Euroshop.

Over Deutsche Euroshop

Deutsche Euroshop is een in Duitsland gevestigde en internationaal actieve vastgoedbeleggingsmaatschappij. Hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Hamburg. Deutsche Euroshop is de grootste Duitse investeerder in winkelcentra en het enige beursgenoteerde bedrijf ook van Duitsland dat zich alleen hier mee bezig houdt.
 
De aandelen worden op de Deutsche Börse verhandeld als DEQ. Deutsche Euroshop werd opgericht in 1999 en momenteel heeft het achttien locaties. Veertien daarvan bevinden zich in Duitsland, twee in Polen een in Oostenrijk en een in Hongarije. Het bedrijf is ook onderdeel van de MDAX-index.

aandeel deutsche euroshop kopen

Wel of niet aandelen Deutsche Euroshop kopen?

Als je geïnteresseerd bent in beleggen in vastgoed, kan Deutsche Euroshop een interessante optie zijn. Het Duitse bedrijf bezit 21 winkelcentra in heel Duitsland en genereert inkomsten uit de verhuur van deze panden aan verschillende winkelketens.

Deutsche Euroshop heeft een stabiele inkomstenstroom omdat huurders langdurige huurcontracten hebben afgesloten. Bovendien heeft het bedrijf een solide balans en een laag schuldniveau, wat betekent dat het financieel gezond is.

Maar er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Deutsche Euroshop. Het bedrijf is sterk afhankelijk van de economische situatie in Duitsland, wat een potentieel risico kan zijn. Bovendien opereert het bedrijf in een concurrerende markt met andere vastgoedbedrijven en kan de opkomst van online winkelen een bedreiging vormen voor het winkelvastgoed van Deutsche Euroshop.

Als je besluit te investeren in Deutsche Euroshop, is het belangrijk om deze risico’s in overweging te nemen en je eigen beleggingsstrategie en risicoprofiel te evalueren. Overweeg ook om je investeringen te diversifiëren om het risico te spreiden.

Kortom, Deutsche Euroshop kan een aantrekkelijke optie zijn voor investeerders die geïnteresseerd zijn in vastgoedbeleggingen en op zoek zijn naar een bedrijf met stabiele huurinkomsten en een solide financiële positie. Maar zoals bij elke investering, is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen of het past bij je eigen beleggingsdoelstellingen en risicoprofiel.