Aandelen Deutsche Pfandbriefbank kopen

Wil je beleggen in Deutsche Pfandbriefbank aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Pfandbriefbank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Pfandbriefbank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Pfandbriefbank raadplegen. Deutsche Pfandbriefbank is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool PBB.DE.

Waar kan je Deutsche Pfandbriefbank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Pfandbriefbank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Pfandbriefbank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Pfandbriefbank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Pfandbriefbank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Pfandbriefbank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Pfandbriefbank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Pfandbriefbank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Deutsche Pfandbriefbank

De Deutsche Pfandbriefbank is een Duitse bank die zich met de jaren heeft gespecialiseerd in onroerend goed en in overheidsfinancieringen. Het maakt vanaf 2016 onderdeel uit van de MDAX handels index, een index voor de midkap bedrijven. Het hoofdkantoor van Deutsche Pfandbriefbank staat in Garching in Bayern. Garching ligt net iets buiten München.
 
Aandelen van de onderneming worden verhandeld als PBB op de Deutsche Börse en het bedrijf is opgericht in 1869. Salgfors AB en Capveriant zijn twee van de meest bekende dochtermaatschappijen van de Deutsche Pfandbriefbank.