Aandelen Deutsche Wohnen kopen

Wil je beleggen in Deutsche Wohnen aandelen? Op deze pagina kan je direct Deutsche Wohnen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Deutsche Wohnen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Deutsche Wohnen raadplegen. Deutsche Wohnen is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DWNI.DE.

Waar kan je Deutsche Wohnen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Deutsche Wohnen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Deutsche Wohnen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Deutsche Wohnen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Deutsche Wohnen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Deutsche Wohnen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Deutsche Wohnen is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Deutsche Wohnen.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Deutsche Wohnen

Deutsche Wohnen is een bekend en succesvol Duits vastgoedbedrijf en een van de dertig samenstellers van de DAX-index. Het nam op die lijst de positie over van luchtvaartmaatschappij Lufthansa dat vanwege corona problematiek noodgedwongen een stapje terug moest doen. de aandelen worden verhandeld als DWN1 op de Deutsche Börse. Deutsche Wohnen heeft het hoofdkwartier in de Duitse hoofdstad Berlijn.
Deutsche Wohnen werd opgericht in het jaar 1924. Bekende dochters van Deutsche Wohnen zijn GSW Immobilien en Gehag. Bij het solide bedrijf werken al jarenlang net iets meer dan duizend mensen.