Aandelen Devon Energy kopen

Wil je beleggen in Devon Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Devon Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Devon Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Devon Energy raadplegen. Devon Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DVN.

Waar kan je Devon Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Devon Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Devon Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Devon Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Devon Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Devon Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Devon Energy

De Devon Energy Corporation uit Amerika is een bedrijf dat koolwaterstoffen exploreert in de Verenigde Staten. De activiteiten concentreren zich met name in het gebied rond Delaware. Het meer dan vijftig verdiepingen tellende Devon Energy Center staat in Oklahoma City in de staat Oklahoma.
Aandelen van Devon Energy worden verhandeld als DVN op de New York Stock Exchange. Aan de wieg van de tegenwoordig erg succesvolle onderneming stond J. Larry Nichols. Hij deed dat in 1971. In Devon Canada Corporation heeft het een zeer bekende dochteronderneming.