Aandelen Dexus Property kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Dexus Property aandelen? Op deze pagina kan je direct Dexus Property aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dexus Property. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dexus Property raadplegen. Dexus Property is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DXS.CHA.

Waar kan je Dexus Property aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dexus Property kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Dexus Property?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dexus Property. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dexus Property?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dexus Property? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dexus Property is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Dexus Property.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Dexus Property

Sterke punten Dexus Property

  • Diverse portefeuille: Dexus Property heeft een diverse portefeuille van kantoorgebouwen en industriële panden in heel Australië.
  • Solide financiële positie: Het bedrijf heeft een solide financiële positie met een sterke balans en stabiele kasstromen.
  • Innovatieve strategie: Dexus Property investeert in innovatieve technologieën en strategieën om de klantbeleving te verbeteren en de panden duurzamer te maken.

Zwakke punten Dexus Property

  • Afhankelijkheid van de Australische economie: Aangezien de meeste panden van Dexus Property zich in Australië bevinden, is het bedrijf afhankelijk van de economische omstandigheden in dat land.
  • Risico van leegstand: Leegstand van panden kan een risico vormen voor het bedrijf, vooral in tijden van economische tegenwind.

Over Dexus Property

Dexus Property is een Australisch real estate investment trust die een zeer goede Australische vastgoedportefeuille beheert met en zeer hoge waarde.  Het bedrijf doet alleen investeringen in thuisland Australië. Het is eigenaar van zo rond de 15 miljard  aan kantoren en industriële panden. 

Aandelen van Dexus Property worden als DXS verhandeld op de Australische beurs. Dexus Property is opgericht in 1984 en de hoofdzetel van het bedrijf vind je in Nieuw Zuid Wales, Australië. Bekende dochteronderneming is wel Dexus Australia Logistic Trust.

aandeel dexus property kopen

Wel of niet aandelen Dexus Property kopen?

Als je op zoek bent naar een vastgoedbelegging in Australië, zou Dexus Property een goede keuze kunnen zijn. Het bedrijf heeft een diverse portefeuille van kantoorgebouwen en industriële panden verspreid over het hele land, en heeft een solide financiële positie met stabiele kasstromen. Bovendien investeert Dexus Property in innovatieve technologieën en strategieën om de klantbeleving te verbeteren en de panden duurzamer te maken.

Er zijn echter ook risico’s verbonden aan het beleggen in Dexus Property. Het bedrijf is sterk afhankelijk van de economische omstandigheden in Australië, en leegstand van panden kan een risico vormen, vooral tijdens economisch moeilijke tijden.

Als je besluit om te beleggen in Dexus Property, is het belangrijk om de economische omstandigheden in Australië goed in de gaten te houden en de prestaties van het bedrijf nauwlettend te volgen. Overleg ook altijd met een financieel adviseur om te bepalen of Dexus Property past binnen jouw beleggingsportefeuille en risicobereidheid.