Aandelen Dexus Property kopen

Wil je beleggen in Dexus Property aandelen? Op deze pagina kan je direct Dexus Property aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dexus Property. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dexus Property raadplegen. Dexus Property is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DXS.CHA.

Waar kan je Dexus Property aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dexus Property kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dexus Property?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dexus Property. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dexus Property?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dexus Property? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dexus Property is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Dexus Property.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Dexus Property

Dexus Property is een Australisch real estate investment trust die een zeer goede Australische vastgoedportefeuille beheert met en zeer hoge waarde.  Het bedrijf doet alleen investeringen in thuisland Australië. Het is eigenaar van zo rond de 15 miljard  aan kantoren en industriële panden. 
Aandelen van Dexus Property worden als DXS verhandeld op de Australische beurs. Dexus Property is opgericht in 1984 en de hoofdzetel van het bedrijf vind je in Nieuw Zuid Wales, Australië. Bekende dochteronderneming is wel Dexus Australia Logistic Trust.