Aandelen Diageo kopen

Wil je beleggen in Diageo aandelen? Op deze pagina kan je direct Diageo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Diageo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Diageo raadplegen. Diageo is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DGE-L.

Actuele koers van het aandeel Diageo

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Diageo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Diageo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Diageo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Diageo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Diageo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Diageo

Diageo is een multinational op het gebied van bier en van gedestilleerde dranken. Hoofdkwartier van de onderneming vind je in Londen en op de London Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de naam DGE. Het bedrijf is vanaf 1997 actief en bekende dochters zijn Hennessy en Lagavulin Single Malt.

Diageo is ondertussen wereldwijd actief en verkoopt producten aan ongeveer 180 verschillende landen. Diageo is bekend vanwege vooral de sterke dranken als bijvoorbeeld whisky, wodka en gin. Een vijfde deel van de omzet wordt behaald met de productie van bier.