Aandelen Diamond Offshore Drilling kopen

Wil je beleggen in Diamond Offshore Drilling aandelen? Op deze pagina kan je direct Diamond Offshore Drilling aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Diamond Offshore Drilling. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Diamond Offshore Drilling raadplegen. Diamond Offshore Drilling is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DO.

Waar kan je Diamond Offshore Drilling aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Diamond Offshore Drilling kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Diamond Offshore Drilling?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Diamond Offshore Drilling. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Diamond Offshore Drilling?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Diamond Offshore Drilling? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Diamond Offshore Drilling

Diamond Offshore Drilling is een Amerikaanse offshore maatschappij dat in 1964 van de grond kwam door toedoen van Don McMahon. Hij richtte op speciaal verzoek van een aantal banken de Diamond Drilling op. Bij dit bedrijf werden later Brewster Battle en Kilroy Drilling & Production bij gevoegd en daarmee was meteen ook Diamond Offshore Drilling geboren.
Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Houston, Texas. Moederbedrijf is Loews Corporation en de Carolina Group. In de loop der jaren droeg het bedrijf wel verschillende namen als bijvoorbeeld Diamond M-Odecco Drilling en nog eerder Diamond M. In 1990 verkocht het bedrijf de landactiviteiten overigens aan DI Industries.