Aandelen Dick’s Sporting Goods kopen

Wil je beleggen in Dick’s Sporting Goods aandelen? Op deze pagina kan je direct Dick’s Sporting Goods aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dick’s Sporting Goods. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dick’s Sporting Goods raadplegen. Dick’s Sporting Goods is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DKS.

Waar kan je Dick’s Sporting Goods aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dick’s Sporting Goods kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dick’s Sporting Goods?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dick’s Sporting Goods. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dick’s Sporting Goods?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dick’s Sporting Goods? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dick’s Sporting Goods

Dick’s Sporting Goods is een Amerikaanse retailer in sportartikelen. De hoofdzetel van dit bedrijf staat in Cordopolis in Pennsylvania. Het bedrijf werd opgericht door Richard ‘Dick’ Stack in 1948. Momenteel heeft Dick’s Sporting Goods zo’n 850 winkels en werken er al jarenlang rond de 30.000 mensen voor de gigant in sportartikelen.
De aandelen van Dick’s Sporting Goods worden openbaar verhandeld als DKS op de New York Stock Exchange en geldt als de grootste binnen zijn branche. Uiteraard heeft de sportgigant diverse dochters waarvan de meest bekende Field & Stream en Golf Galaxy zijn. Overigens heette het bedrijf in eerste instantie Chelsea Collective & True Runner. Ondertussen lanceerde het bedrijf ook Team Sports HQ, een grote verzameling van digitale producten.