Aandelen Digital Realty kopen

Wil je beleggen in Digital Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct Digital Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Digital Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Digital Realty raadplegen. Digital Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLR.

Waar kan je Digital Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Digital Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Digital Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Digital Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Digital Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Digital Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Digital Realty

Digital Realty is een investeringsfonds van onroerend goed. Het zoekt zijn heil met name in carrier neutrale datacenters en colocatie en ook peering services. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als DLR.
Het hoofdkantoor van Digital Realty is terug te vinden in San Francisco in Californië. Het bedrijf werd in 2004 opgericht en mag zich een S&P 500 component noemen. Digital Realty heeft belangen in meer dan 225 operationele datacenterfaciliteiten. De werkzaamheden van het bedrijf concentreren zich rond Northern Virginia, Dallas, Chicago en Sillicon Valley.