Aandelen Dillard’s kopen

Wil je beleggen in Dillard’s aandelen? Op deze pagina kan je direct Dillard’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dillard’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dillard’s raadplegen. Dillard’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DDS.

Waar kan je Dillard’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dillard’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Dillard’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dillard’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dillard’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dillard’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Dillard’s

Dillard’s staat bekend al een meer luxe warenhuisketen. Het heeft ruim 275 winkels verdeeld over 29 staten. De hoofdzetel bevindt zich in Little Rock in Arkansas. Op dit moment is Florida het best bezet met 42 en Texas met liefst 57 winkels van Dillard’s.
De aandelen van Dillard’s worden op de New York Stock Exchange verhandeld onder de naam DDS en het bedrijf is ook een S&P 400 component. William T. Dillard richtte in 1938 de onderneming op. Opvallend; Dillard’s heeft geen zaken in het Noordoosten en dus geen winkels in onder meer Michigan, Chicago, Wisconsin en Minnesota.