Aandelen Direct Line kopen

Wil je beleggen in Direct Line aandelen? Op deze pagina kan je direct Direct Line aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Direct Line. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Direct Line raadplegen. Direct Line is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DLG-L.

Waar kan je Direct Line aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Direct Line kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Direct Line?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Direct Line. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Direct Line?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Direct Line? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Direct Line is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Direct Line.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Direct Line

Direct Line is een verzekeringmaatschappij. Het bedrijf werd opgericht in 2012 nadat de verzekeringsdivisie van de Royal Bank of Scotland was verkocht. De aandelen worden op de beurs in Londen verhandeld als DLG. Het hoofdkantoor van Direct Line staat in Groot Londen.
Bekende dochteronderneming is Churchill Insurance en de succesvolle verzekeraar werd opgericht door Martin Long en Peter Wood. Direct Line is eveneens een FTSE 250 component en het biedt verschillende verzekeringsproducten aan. Dat doet het via telefoon en internet. Bekende merken die Direct Line levert zijn onder meer Direct Line for Business en Green Flag.