Aandelen Discover Financial kopen

Wil je beleggen in Discover Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Discover Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Discover Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Discover Financial raadplegen. Discover Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DFS.

Actuele koers van het aandeel Discover Financial

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Discover Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Discover Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Discover Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:
  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.
Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Discover Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Discover Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Discover Financial

Delta Air Lines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die vliegt op bestemmingen in Noord Amerika, Zuid Amerika, Afrika, Azië en als thuisbasis het wat betreft passagiersaantallen grootste vliegveld ter wereld heeft, Harsfield-Jackson Atlanta International Airport Atlanta. In totaal vliegt Delta Airlines, dat onderdeel uitmaakt van het Sky Team alliantie, op 323 bestemmingen in 57 verschillende landen. Bijzonder zijn zeker ook de zakelijke vluchten die Delta Air Lines biedt tussen New York, Boston en Washington en die tussen Los Angeles, San Francisco en Seattle. Deze vluchten kunnen beschouwd worden als een soort van shuttlediensten voor de zakenman en zakenvrouw.