Aandelen DISH Network kopen

Wil je beleggen in DISH Network aandelen? Op deze pagina kan je direct DISH Network aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DISH Network. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DISH Network raadplegen. DISH Network is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DISH.

Waar kan je DISH Network aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DISH Network kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DISH Network?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DISH Network. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DISH Network?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DISH Network? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Dish Network

Dish Network is een Amerikaanse televisieaanbieder met hoofdkantoor Englewood in de staat Colorado. Het staat op de Nasdaq genoteerd als DISH en heeft bekende dochtermaatschappijen in Sling TV, Dish Mexico en Sling Media.
Dish Network voert al tijden een hevige concurrentiestrijd met AT&T. Het bedrijf werd gesticht in 2008 toen Echostar de naam veranderde in Dish Network, een naam die overigens al in 1996 werd gebruikt. In beginsel levert Dish Network televisie diensten voor abonnementshouders. Dish is een S&P 500 component en bekend van de levering van satelliet met directe uitzending, betaaltelevisie en pay-per-view. Ook is het ondertussen actief in de mobiele telefonie.