Aandelen Diversified Healthcare Trust kopen

Wil je beleggen in Diversified Healthcare Trust aandelen? Op deze pagina kan je direct Diversified Healthcare Trust aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Diversified Healthcare Trust. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Diversified Healthcare Trust raadplegen. Diversified Healthcare Trust is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DHC.

Waar kan je Diversified Healthcare Trust aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Diversified Healthcare Trust kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Diversified Healthcare Trust?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Diversified Healthcare Trust. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Diversified Healthcare Trust?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Diversified Healthcare Trust? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Diversified Healthcare Trust

Diversified Healthcare Trust is een investeringsfonds voor onroerend goed en dat zich specifiek richt op de gezondheidszorg en de biowetenschappen in Amerika. Corebusiness is het verwerven en houden van eigendommen, terwijl het daarnaast bezig is met de ontwikkeling en implementatie van medische diensten en technologieën.
Het bedrijf is op de Nasdaq genoteerd als DHC en is opgericht in 1998. Het hoofdkantoor van Diversified Healthcare Truts is gevestigd in Newton, Massachusetts. Het bedrijf maakt onderdeel uit van moedermaatschappij The RMR Group en heeft zelf met SNH Medical Office een bekende dochteronderneming.