Aandelen Dixons Carphone kopen

Wil je beleggen in Dixons Carphone aandelen? Op deze pagina kan je direct Dixons Carphone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dixons Carphone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dixons Carphone raadplegen. Dixons Carphone is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DC-L.

Waar kan je Dixons Carphone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dixons Carphone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Dixons Carphone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dixons Carphone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dixons Carphone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dixons Carphone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dixons Carphone is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Dixons Carphone.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Dixons Carphone

Dixons is een multinationaal opererend bedrijf dat zich heeft toegelegd op elektrische en telecommunicatiediensten. Het hoofdkwartier is gevestigd in Londen, waar het in 2014 werd opgericht. Het bedrijf werd gesticht na de fusie van Dixons Retail en Carphone Warehouse Group. De aandelen van de onderneming worden als DC verhandeld op de London Stock Exchange. Ook is het een FTSE 250 component.
Dixons Carphone heeft ondertussen 2100 winkels en bekende dochters zijn Currys, Carphone Warehouse, Kotsovolos, Elkjop en ID Mobile. Behalve in Engeland en Ierland is het ook in Europa gevestigd.