Aandelen Dixons Carphone kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Dixons Carphone aandelen? Op deze pagina kan je direct Dixons Carphone aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Dixons Carphone. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Dixons Carphone raadplegen. Dixons Carphone is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DC-L.

Waar kan je Dixons Carphone aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Dixons Carphone kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Dixons Carphone?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Dixons Carphone. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Dixons Carphone?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Dixons Carphone? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Dixons Carphone is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Dixons Carphone.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Dixons Carphone

Sterke punten

 • Diversiteit: Dixons Carphone biedt een breed scala aan elektronische producten en diensten, waaronder mobiele telefoons, computers en elektronica-accessoires.
 • Bekendheid: Dixons Carphone is een bekend merk in het Verenigd Koninkrijk en heeft een goede reputatie opgebouwd bij consumenten.
 • E-commerce: Het bedrijf heeft geïnvesteerd in e-commerce en biedt online verkoop en bezorging aan, wat het bedrijf helpt om in te spelen op de veranderende marktvraag.
 • Efficiëntie: Dixons Carphone heeft in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het verbeteren van de operationele efficiëntie, waardoor het bedrijf in staat is om de kosten te verlagen en de winst te verhogen.

Zwakke punten

 • Concurrentie: Dixons Carphone heeft te maken met sterke concurrentie van andere retailers in de elektronicamarkt, waaronder online retailers.
 • Risico’s in de markt: De markt voor elektronica en mobiele telefoons kan snel veranderen, wat het risico met zich meebrengt dat Dixons Carphone achterblijft bij de veranderingen en zich niet kan aanpassen.
 • Schommelingen in de wisselkoers: Aangezien Dixons Carphone actief is in verschillende landen, loopt het bedrijf risico op schommelingen in de wisselkoersen, wat een negatieve invloed kan hebben op de omzet en winst.

Over Dixons Carphone

Dixons is een multinationaal opererend bedrijf dat zich heeft toegelegd op elektrische en telecommunicatiediensten. Het hoofdkwartier is gevestigd in Londen, waar het in 2014 werd opgericht. Het bedrijf werd gesticht na de fusie van Dixons Retail en Carphone Warehouse Group. De aandelen van de onderneming worden als DC verhandeld op de London Stock Exchange. Ook is het een FTSE 250 component.

Dixons Carphone heeft ondertussen 2100 winkels en bekende dochters zijn Currys, Carphone Warehouse, Kotsovolos, Elkjop en ID Mobile. Behalve in Engeland en Ierland is het ook in Europa gevestigd.

aandeel dixons carphone kopen

Wel of niet aandelen Dixons Carphone kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om de voor- en nadelen van het bedrijf te onderzoeken. Dixons Carphone is een bekend merk in het Verenigd Koninkrijk en biedt een breed scala aan elektronische producten en diensten.

Een van de sterke punten van Dixons Carphone is de diversiteit van het aanbod. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in e-commerce en biedt online verkoop en bezorging aan, wat in deze tijd van grote vraag naar online winkelen zeer waardevol is. Bovendien heeft het bedrijf in de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het verbeteren van de operationele efficiëntie, waardoor het bedrijf in staat is om de kosten te verlagen en de winst te verhogen.

Maar er zijn ook enkele risico’s om rekening mee te houden. Zo heeft Dixons Carphone te maken met sterke concurrentie van andere retailers in de elektronicamarkt, waaronder online retailers. Ook is er een risico dat het bedrijf achterblijft bij veranderingen in de markt voor elektronica en mobiele telefoons, wat kan leiden tot lagere winsten.

Al met al lijkt Dixons Carphone een solide bedrijf met sterke punten en enkele risico’s. Als je overweegt om aandelen te kopen, is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en te overwegen of dit past bij je beleggingsstrategie en -doelen.