Aandelen DKSH kopen

Wil je beleggen in DKSH aandelen? Op deze pagina kan je direct DKSH aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DKSH. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DKSH raadplegen. DKSH is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DKSH.VX.

Waar kan je DKSH aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DKSH kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DKSH?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DKSH. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DKSH?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DKSH? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DKSH is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DKSH.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over DKSH

DKSH staat voor Diethelm Keller Siber Hegner en is een wat men een Swiss Expandion Service Group noemt. De hoofdzetel van DKSH staat in het Zwitserse Zurich. De onderneming heeft diepe wortels in heel Azië-Pacific. De aandelen van DKSH worden verhandeld op de Zwitserse beurs als DKSH.
In Maurice Lacroix heeft het een bekende dochteronderneming en de onderneming biedt oplossingen op het gebied van sourcing, marketing, verkoop, distributie en after sales services. De bedrijfsactiviteiten zijn opgedeeld in vier verschillende takken: consumer goods, healthcare, performance materials en de tak technology.