Aandelen DKSH kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in DKSH aandelen? Op deze pagina kan je direct DKSH aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in DKSH. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel DKSH raadplegen. DKSH is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool DKSH.VX.

Waar kan je DKSH aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel DKSH kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel DKSH?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel DKSH. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in DKSH?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van DKSH? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in DKSH is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in DKSH.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse DKSH

Sterke punten:

  • Geografische aanwezigheid: DKSH heeft een sterke aanwezigheid in de regio Azië-Pacific, wat hen een goed gepositioneerde speler maakt in deze snelgroeiende markt.
  • Diversificatie: DKSH is actief in verschillende sectoren, waaronder consumentengoederen, gezondheidszorg en technologie, wat helpt om het risico te spreiden en kansen te bieden in verschillende markten.
  • Focus op duurzaamheid: DKSH zet zich in voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven opgestart om hun CO2-voetafdruk te verminderen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van klanten: DKSH is afhankelijk van enkele grote klanten, waardoor ze kwetsbaar zijn voor veranderingen in hun klantenbestand.
  • Concurrentie: DKSH heeft te maken met sterke concurrentie van andere bedrijven in dezelfde sectoren waarin ze actief zijn.
  • Wisselkoersrisico: DKSH heeft te maken met wisselkoersrisico vanwege hun aanwezigheid in verschillende landen, waardoor hun inkomsten en winstgevendheid kunnen worden beïnvloed door valutaschommelingen.

Over DKSH

DKSH staat voor Diethelm Keller Siber Hegner en is een wat men een Swiss Expandion Service Group noemt. De hoofdzetel van DKSH staat in het Zwitserse Zurich. De onderneming heeft diepe wortels in heel Azië-Pacific. De aandelen van DKSH worden verhandeld op de Zwitserse beurs als DKSH.

In Maurice Lacroix heeft het een bekende dochteronderneming en de onderneming biedt oplossingen op het gebied van sourcing, marketing, verkoop, distributie en after sales services. De bedrijfsactiviteiten zijn opgedeeld in vier verschillende takken: consumer goods, healthcare, performance materials en de tak technology.

aandeel dksh kopen

Wel of niet aandelen DKSH kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, is het begrijpelijk dat je je afvraagt of DKSH een goede keuze is. DKSH is een Zwitsers bedrijf dat actief is in de distributie en marketing van goederen en diensten. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Azië en biedt een breed scala aan producten aan, van consumentengoederen tot industriële producten.

Als je kijkt naar de financiële prestaties van DKSH, zijn deze over het algemeen stabiel. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een gestage omzetgroei laten zien, en de winstgevendheid is over het algemeen gezond. DKSH heeft ook een gezonde balans, met een lage schuldpositie en voldoende liquiditeit.

Hoewel DKSH geen hoge groeipotentie heeft, biedt het wel een stabiel rendement voor beleggers die op zoek zijn naar langetermijninvesteringen. Het bedrijf heeft een sterk managementteam en een solide bedrijfsmodel, waardoor het goed gepositioneerd is om te profiteren van de groeiende economieën in Azië.

Als je overweegt om aandelen DKSH te kopen, is het belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan fluctueren en er kunnen zich onverwachte ontwikkelingen voordoen in het bedrijf of in de markt als geheel. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen en alleen te investeren wat je bereid bent te verliezen.

Al met al is DKSH een solide bedrijf met een gezonde financiële positie en een sterke aanwezigheid in Azië. Als je op zoek bent naar een stabiel rendement voor de lange termijn, zou het kopen van aandelen DKSH een goede keuze kunnen zijn. Maar vergeet niet dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus wees voorzichtig en doe je onderzoek voordat je een beslissing neemt.